ОБРЪЩЕНИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ И ДЕЙНИТЕ ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИ В РОДИНАТА

Национално Консервативно Сдружение ,,Десен профил“ подготвя национална отчетно – изборна конференция в началото на новата година. Необходими са ни спонсори, връзки с политически и обществени фондации във свободния свят които да подпомогнат финансово и морално продължението на този труден, но единствено достоен порив на българите за истинска политика.

ПИОРИТЕТИ:

Първа и най – главна точка:
1. Приемане на закон за лустрация и декомунизация на общество, политика и бизнес в България. Модела на закона може да бъде взаимстван от бивша социалистическа държава в която работи успешно. Например Чехия – държавата с най-висок ръст на инвестиции от проспериращи икономики, което ще рече добро законодателство и стабилна политика.
2. Второ: Пълна промяна и реформа във изборното законодателство на Р. България и ,,Изборен кодекс“ който не избира, а назначава политици с покупко – продажба на гласове масово. Въвеждане на задължителното за кодекса минимално изискване ,,грамотност“ за да бъде отчетен един подаден глас за легитимен. Приемане на паралелно електронно гласуване, което дава възможност на сънародници живеещи в чужбина да гласуват (вече 3 милиона български граждани).
3.Трето: Свикване на Велико Народно Събрание за промяна на конституция, обновяване и приемане на дългосрочни Национална Стратегия и Национална Доктрина, които нито една политическа сила дошла на власт да не поставя под съмнение. Това са важните пунктове които не подлежат на съмнение и промяна.
Организирайте се и да спасим Родината си, защото става все по-тежко, а България все по зависима и слаба оставена в ръцете на войнстваща политическа немощ, икономически колапс и посредственост.
Весел празник Рождество Христово и Бог да помага в делата свети в името на Род и Отечество!
Петко Вацев – заместник председател на Национално Консервативно Сдружение ,,ДЕСЕН ПРОФИЛ“ – България
/ да бъде разпространено/